Rođenje deteta je zasigurno jedna od najlepših prilika koja donosi veliku radost roditeljima, ali i njihovom bliskom krugu ljudi. Ovakav događaj ne može da se meri ni sa jednim pređašnjim, pa je nepotrebno upoređivati ga, već ga samo treba dočekati spremno i nasmejano. Bilo da su u pitanju prijatelji ili članovi porodice novopečenih roditelja, svi jednako imaju želju da dočekaju dete i proslave njegov dolazak na pompezan način. U nastavku teksta saznajte kakvi sve postoje običaji za rođenje deteta i šta podrazumevaju idealni pokloni za bebe.  

Šta je idealan poklon za rođenje deteta?

Ukoliko niste pobornik davanja novca detetu, postoji nekoliko kreativnih načina da darujete dete i da ujedno obradujete i roditelje. Ono što nikada ne manjka su pekrivači od prirodnih materijala. Ukoliko ovakav poklon još začinite unikatnim vezanim radom, sasvim je sigurno da ćete obradovati majke, kao i da će taj prekrivač biti dugo čuvan u porodici za uspomenu.  

Ono čega uvek manjka i što je uvek dobra ideja za roditelje koji kubure sa večito punim korpama za veš su posteljina i peškiri. Naročito su peškiri sa kapuljačom dobar poklon s obzirom na njihovu funkcionalnost i higijenski momenat. Ovakve peškire je lako razlikovati od onih koji odrasli koriste, a u njima je najbrže osušiti i utopliti dete.

Radosnica je oduvek važila za najposebniju knjigu u kojoj roditelji beleže sve važne događaje koji su se desili od samog rođenja do prvih godina života deteta. Danas su one jako popularan vid poklona, a njihov kvalitet izrade i izgled je posebno upečatljiv zbog čega će biti poklon za ceo život.  

Kafana  ‘’Staro Burence ‘’ organizuje za vas proslavu rodjenja deteta po promotivnim cenama .

Od 8 € po osobi sa neograničenim pićem , osobljem , našom ili vašom muzikom .

Kapacitet mesta do 60 osoba u našem drugom lokalu do 150 osoba.

Samo nas pozovite i sve ostalo je na nama… !